standard-title Áraink

Áraink

Csoportos foglalkozásaink

Óráink 60 percesek, előzetes bejelentkezés szükséges. Kérjük a csoportos órákra hozzál magaddal matracot, törölközőt és gondoskodj megfelelő folyadékpótlásról is!

top

Csoportos pilates edzések: 1.500 Ft,-

A pilatessel elsősorban a mélyizmokat erősítjük. A 60 perc során minden gyakorlat helyes végrehajtására oda kell figyelnünk, amely jó alkalmat teremt a kikapcsolásra, tested és izmaid megismerésére. Az oktató segítségével megtanuljuk a pilates légzést, amely fokozza a gyakorlatok hatását. A pilates hasközpontú, ez az erőközpontunk, így kismamáknak nem ajánljuk. A pilatessel javítható a testtartás, karcsúsodunk – ezek a leginkább észrevehető változások.

top

Kínai gerinctorna 90 percben (csoportos): 1.800 Ft,-

top

Senior torna 60 percben, gyógytornász vezetésével: 1.500 Ft,-

Támogató hangulatban és kis csoportban mindenkire kellő figyelem jut! Nálunk a túlsúly sem probléma, ne féljen kipróbálni!
Az időskori torna célja az ÍZÜLETEK KARBANTARTÁSA, alacsony intenzitású, a kornak és egészségügyi problémáknak megfelelően kialakított gyakorlatokkal. Itt nem feszegetjük a határainkat, nem dolgozunk súlyzókkal, nem ugrálunk, hanem erőnkhöz mérten olyan gyakorlatokat végzünk, amelyek segítik a mozgáskoordinációt, növelik egyensúlyérzékünket, óvatosan megnyújtják megfeszült izmainkat.
Az időskori mozgás hozzájárul a vércukorszint és a vérnyomás szinten tartásához, javítja egyensúlyérzékünket és ezáltal CSÖKKENTI AZ ELESÉS VALÓSZÍNŰSÉGÉT.
Rendszeres mozgással a túlsúly csökkenthető és a jobb közérzet garantált!

top
Egyéni foglalkozásaink

Kezeléseink időtartama: 50-55 perc, ill. 25 perc, előzetes bejelentkezés szükséges. Ahhoz, hogy Önt a tőlünk elvárható legmagasabb szinten ellássuk, a kezelés után adminisztratív teendőinknek is eleget kell tegyünk. Feljegyezzük, hogy mely testrészt kezeltük, melyet erősítettünk, és milyen gyakorlatokat javasoltunk otthoni végzésre.  Mindezen adminisztráció hozzájárul a következő alkalom sikerességéhez, és az esetlegesen másik szakembert is segíti tájékozottságában, helyettesítés esetén.

A kezelő gyógytornász személye egyes esetekben – természetesen ha ehhez Ön hozzájárul – változhat. Abban az esetben, ha nem találunk megfelelő időpontot az Önt kezelő gyógytornász szakemberhez, vagy esetleg valamilyen szakmai oknál fogva javasoljuk, hogy másik gyógytornász is kezelje Önt a nagyobb szakmai körültekintés érdekében.

Első alkalommal mindenképpen hozd magaddal orvosi leleteidet.
Az előzetesen megbeszélt időpont, a foglalkozás előtt legalább 24 órával ingyenesen lemondható.
24 órán belüli lemondás, a kezelés napján történő lemondás, ill. a részvétel elmaradása esetén a kezelés teljes költsége felszámításra kerül. Késedelmes érkezés esetén a késés ideje a Te idődből lesz levonva, tiszteletben tartva az utánad következő vendég időpontját!
Mi elkötelezettek vagyunk gyógyulásod és a munkánk iránt, kérjük ezt Te is tartsd tiszteletben és a saját időpontodat, melyet a saját gyógyulásod érdekében kértél!
Hozz magaddal törölközőt, és innivalót.

top

Állapotfelmérés tanácsadással gyógytorna (30 perc): 4.000 Ft,- 

Állapotfelmérés tanácsadással gyógytorna (60 perc): 8.000 Ft,-

Állapotfelmérés tanácsadással (lágyrész) manuálterápia (60 perc): 9.000 Ft,-

Állapotfelmérés tanácsadással (lágyrész) manuálterápia (90 perc): 11.000 Ft,-

Állapotfelmérés tanácsadással (csont,- és lágyrész) manuálterápia (60 perc): 11.000 Ft,-

Állapotfelmérés tanácsadással (csont,- és lágyrész) manuálterápia (90 perc): 13.000 Ft,-

top

Egyéni gyógytorna 50-55 perc: 6.500 Ft,-

Egyéni (lágyrész) manuálterápiás kezelés 50-55 perc: 7.000 Ft,-

Egyéni (csont,- és lágyrész) manuálterápiás kezelés 50-55 perc: 8.200 Ft,-

Egyéni gyógytorna  25 perc: 3.500 Ft,-

top

Nyiroködéma kezelés 60 perc: 6.500 Ft-

top

Egyéni kismama torna 60 percben: 6.500 Ft,-

Az egyéni kismama tornát ajánljuk mindazon áldott állapotban levő hölgyeknek, akik valamilyen akut mozgásszervi problémával küzdenek, mint pld. gerincsérv. A torna során átmozgatjuk és erősítjük a várandósság során leginkább igénybevett és a szülés utáni gondozáshoz szükséges izomcsoportokat; a kar, a hát, derék és csípő izomzatot is.Ajánljuk mindazoknak, akik a terhesség előtt nem vagy kisebb intenzitású mozgást gyakoroltak.

top

Egyéni, szülés utáni regeneráló torna gyógytornász vezetésével: 6.500 Ft,-

A torna célja az izomzat erősítése és helyreállítása. Jó alkalom egy kis kikapcsolódásra, feltöltődésre, miközben aktívan mozgunk. Olyan gyógytorna elemeket válogatunk össze, amelyek változatosak és megfelelő izomerőt adnak.

top

Egyéni pilates foglalkozás 60 percben: 4.000 Ft,-

top

Gyógytorna otthonában 30 perc: 4.500 Ft,-

Gyógytorna otthonában 60 perc: 8.000 Ft,-

top

Dorn-terápiás kezelés: 9.000 Ft,- (a kezelés időtartama változó, 60-90 perc)

top

Sürgősségi (aznapi, legkésőbb 20.00 óráig) manuálterápiás kezelés: 10.000 Ft,-

Amennyiben a panaszai olyan mértékűek, hogy azonnali ellátást igényel, úgy hívjon Bennünket; sürgősségi jelleggel is vállalunk ellátást. A sürgősségi ellátás mindig aznapi ellátást jelent, legkésőbb 20 órai befejezéssel.

top

Kineziotape: 25 Ft,-/cm

top

Mentálhigiénés – lelki-eredetű betegségek, állapotok – egyéni konzultációja 90 percben: 8.000 Ft,-

top

Vélemény, hozzászólás?