standard-title Körmendi Krisztina Ügyfélkapcsolati Manager

Körmendi Krisztina

Ügyfélkapcsolati Manager

12829002_161070300949953_2063288143328180083_o

Körmendi Krisztina

Ügyfélkapcsolati Manager

Végzettségemet tekintve közgazdász vagyok, kétgyermekes édesanya. Közgazdasági ismereteimet közel két évtizeden keresztül gyógyszeripari multinacionális cégnél kamatoztattam és bővítettem. Elsősorban kórházi területen dolgoztam, betekintést nyertem az egészségügyi ellátás szépségeibe és viszontagságaiba. Megértettem, hogy egy együtt gondolkodó és mozgó csapat milyen teljesítményekre képes.

2005-ben születtek meg iker gyermekeim, koraszülöttként, de teljesen egészségesen. Izomtónus problémáik miatt ugyanakkor fejlesztésre szorultak, és ekkor kerültem először kapcsolatba a gyógytornával. Folyamatos kezelésekre vittem őket, aminek meg is lett a hatása. Egészségesek, okosak és szépek, hálás vagyok értük. Hosszú és nehéz időszak volt ez, de ma már úgy tekintek vissza erre az időszakra, ami szükséges volt ahhoz, amibe ma belevágok.

Sajnos vagy szerencsére az élet úgy hozta, hogy komoly gerincproblémákkal kellett szembenéznem. Komoly gerincsérvem alakult ki, amit – az orvosok véleménye szerint – egy komoly műtéttel lehetett volna rendbe hozni. A műtőasztal előtt azonban megálltam (vagy talán megtorpantam?) és inkább a gyógytornát választottam. A körülöttem levő gyógytornász szakemberek támogatásában és tanácsaiban bíztam. És nem döntöttem rosszul. Nekivágtam egy küzdelmes útnak, ami beváltotta a hozzá fűzött várakozásaimat. Ma már biztosan mondhatom, hogy nincs sérvem, szabadon mozgok, és a gyógytornán kívül már egyéb mozgásformákat is gyakorlok – mindezt műtét nélkül. Sőt, a mozgás az életem részévé vált.

Mindezzel a hátam mögött döntöttem úgy, hogy másoknak is lehetőséget teremtek a gyógyulásra, épülésre. Mozgásterápiás centrumunkban olyan mozgásformákat kínálunk, amelyek ezt a célt szolgálják. A nap bármely szakában, szakmájukat magas szinten űző, elhivatott szakemberek várják jelentkezésüket, mindezt igényes, kellemes környezetben.

Vélemény, hozzászólás?

Beolvasás…